пʼятницю, 28 лютого 2020 р.

Літературна подорож "В гості до Всеволода Нестайка"


30 січня Всеволоду Нестайко виповнилося  б 90 років. Вже багато років його твори лідирують серед користувачів у бібліотеці. Хто не знає цього сонячного письменника? 3 покоління українців зачитуються талановитими творами відомого українського дитячого письменника.  Його твори добрі, світлі, з неповторними життєвими труднощами, а подекуди з цікавими фантастичними елементами. Вони сповнені дитячої щирості і мудрості, бо вони про важливе в усі часи- дружбу, добро, любов.
 Саме з цієї нагоди бібліотекою було проведено літературну подорож " В гості до Всеволода Нестайка".
 Важко сказати, що робить твори Нестайка геніальними. Мабуть, щось магічне живе на сторінках його творів і це притягує до себе.
 Бібліотекар коротенько ознайомила користувачів з біографією Всеволода Нестайка, яка у нього була не проста, ознайомила з його творчістю.
А щоб краще ознайомитися з творами письменника, в бібліотеці була оформлена викладка літератури "Світ пригод Всеволода Нестайка", на якій були представлені книги автора, які є у фонді бібліотеки.
 З великим інтересом користувачі переглянули відео-презентації на книги письменника "В Країні Сонячних зайчиків",  "Дивовижні пригоди в лісовій школі",  "Одиниця з обманом",  "Тореадори з Васюківки".
Діти разом із героями творів подорожували дивовижною країною "Сонячних Зайчиків" та ознайомились з її мешканцями. Завітали до веселих, дотепних учнів спеціалізованої музичної лісової школи з ведмежою мовою викладання - зайчика, їжачка та їх однокласників.
 На завершення завідувачка бібліотекою провела літературну вікторину "Чи уважний ти слухач".
Тож хай пливе час, але справді вартісне в ньому не розчиняється,  воно передається далі, перечитується, переживається заново. І твори чудового багатогранного дитячого письменника Всеволода Нестайка - яскраве тому підтвердження.

Немає коментарів:

Дописати коментар